Wie de jeugd heeft..

De afgelopen week stonden de kinderen centraal bij Het Walchers Costuum!

Het begon met Esther en Jolynn, die in de Walcherse kinderdracht werden aangekleed door vrijwilligers Ilse en Els. Esther en Jolynn namen samen met hun klasgenootjes uit groep 8 afscheid van de Herman Faukeliusschool in Middelburg. Sinds een aantal jaar komt héél de klas in Walcherse dracht naar school om de laatste schooldag te vieren, een prachtige traditie die hopelijk nog vele jaren zal voortduren. Het Walchers Costuum vond het erg leuk om hier een bijdrage aan te mogen leveren.

Verder is er goed nieuws: vanaf 27 juli 2021 wordt er elke dinsdagmiddag weer een Historische Markt in Veere georganiseerd! Dit seizoen zal deze niet zoals gebruikelijk op de Markt, maar op het Bastion plaatsvinden. Eindelijk mág en kán er weer wat, en dat is natuurlijk ontzettend fijn! Uiteraard worden de hierbij geldende maatregelen in acht genomen.

Wat nog leuker is, is dat Jolynn, Esther, Sophie, Anne, Jenthe, Bart en Sietse de komende weken óók op deze markten aanwezig zullen zijn! Op de eerste Historische Markt zagen zij er prachtig uit, en ze werden dan ook veelvuldig op de foto vastgelegd.